2008/08 Mijn vriendinnen

Bekijk gastenboek
Teken gastenboek


Omhoog Volgende


Deze zomer heb ik het weer reuze naar mijn zin gehad. Het absolute hoogtepunt was natuurlijk dat mijn grote vriendinnen Ieme en Elvira zijn komen logeren. Afgelopen voorjaar zijn ze al een dagje gekomen, maar nu kwamen ze een heel weekend. Dagen van tevoren hadden we het al druk met de inkopen voor de barbecue (op het balkon, zodat ik in de buurt ben) en zulk soort dingen meer.  

Zondag zijn mijn vriendinnen naar het zwembad geweest. Ik ben niet mee gegaan, want zoals je weet hou ik niet van water. Maar de foto's waren erg leuk.

Daarna was het al weer tijd om afscheid te nemen. Nog eventjes uitgebreid knuffelen, hoor!

Dit jaar sponsor ik natuurlijk ook mijn andere vriendin, T'race. Hoewel ze een andere auto heeft dan vorig jaar, rij ik gewoon weer mee op de koplamp. En ze doet het best goed, samen met Ben is ze intussen al naar de 8e plek gestegen.

Leon en Mirjam hebben het momenteel druk met het slopen van alle plafonds. Alleen die in de badkamer en WC blijft zitten, de rest gaat er allemaal uit. Er gaat een systeemplafond voor terug komen, lekker strak.

Leon heeft meteen alle kabels voor de computer (en dat zijn er nogal wat) weer keurig opgehangen. De verlichting in de kamer is nu ook eindelijk naar onze zin, met overal lampjes (en een paar aansluitingen voor nieuwe lampjes die Leon en Mirjam nog in verre buitenlanden gaan kopen). 


Omhoog Volgende