2004/08  Versperringen

Bekijk gastenboek
Teken gastenboek


Vorige Omhoog Volgende


Augustus 2004

Achter de stereo

Ik vond het maar eens tijd om een keertje stil te staan bij één van mijn vele hobbies. Juist ja, het knagen aan elektriciteitsdraadjes.  Op de foto links zie je de plek waar ik dolgraag eens een uurtje zou willen knagen: achter de stereo-installatie. Daar zitten zoveel draadjes, daar kan ik wel een poosje doorbrengen zonder me te vervelen.

Opzouten Osama

Op deze foto's kun je zien waarom ik daar niet kan komen. Alle mogelijke gaatjes om achter de stereo te komen zijn vakkundig dichtgetimmerd. Zelfs een hamster (een héél stuk kleiner dan ikzelf) zou er niet door kunnen. Maar is die tekst "Opzouten Osama, geen snoeren knagen" nou ècht nodig ??
Opgebonden kabels

Ook alle andere plekken in huis waar kabels lopen, zijn knaagdier-proof gemaakt. Overal zie je van die houten schotten die voorkomen dat ik bij de kabels kan. Er zijn wel kabels die niet zo'n bescherming hebben, maar díe kabels hangen op zo'n hoogte dat ik er niet bij kan. 

Zelfs de hor voor de balkondeur is op cavia-hoogte afgeknipt. Ook daar kon ik namelijk niet afblijven. Leon en Mirjam hebben dus liever een hoop muggen in huis dan dat ze mij laten knagen. Het is gemeen !!!

Vreemde plinten

Maar ik ben ook erg LIEF !!!

Maar gelukkig doen Leon en Mirjam af en toe ook nog wel leuke dingen voor me in huis. Na de kerst heb ik namelijk de doos van het kerstpakket gekregen. Daar zaten namelijk van die heerlijke papiersnippers in. Daar kan je gewoon uren mee spelen. En als je daarna een beetje moe bent, ga je gewoon in de doos liggen slapen. Inmiddels begint de doos toch wat minder mooi te worden. Af en toe doe ik namelijk nog wel eens een plasje in de doos.

Living in a box


Vorige Omhoog Volgende