2006/11  De race-cavia

Bekijk gastenboek
Teken gastenboek

Vorige Omhoog Volgende


November 2006

Namaakbeest

Op de vorige pagina heb je natuurlijk al kunnen lezen over Karen Sanders uit Australië, die knuffelbeest-kopieën kan maken van cavia's. Leon en Mirjam moesten natuurlijk ook zo'n namaakbeest bestellen. In eerste instantie vond ik dat wel een goed idee. Dan hoef ik tenminste niet meer te poseren voor allerlei rotgeintjes. En dan zouden ze dat namaakbeest fijn kunnen gebruiken voor kerstkaarten, en zo.

Héé, een andere Osama

Maar néé hoor, voordat ik het in de gaten heb, beginnen ze mij te pesten met dat namaakbeest. Ik ben nogal territoriaal ingesteld. Om dan bij mijn wandelingetjes door de kamer ineens een andere cavia tegen te komen, dat vind ik géén strak plan (tenzij 't een vrouwtje is, natuurlijk). Maar om zo'n beest bij je voerbak aan te treffen, grrrr.
Maar goed, op een gegeven moment heb je wel door dat je genept wordt. En dan is het gewoon een kwestie van negeren, waar dat rare nepbeest ook mag gaan zitten. Mij krijgen ze niet gek meer.

Gewoon negeren, dus

Ik durf de trap niet af Uiteindelijk durf ik toch

Om het goed te maken, heb ik van Mirjam een nieuw trapje voor de ingang van mijn hok gekregen. Die ophaalbrug die ik eerst had, vond ik bij nader inzien toch niet zo fijn.

Die ophaalbrug had namelijk een anti-sliplaag van schuurpapier. En dat spul voelt nogal onprettig aan je onderkant. Dat mooie nieuwe wijnkistje voldoet een stuk beter, want nu kan ik ook nog eens lekker lui op de veranda liggen. OK, toegegeven, in het begin vond ik het maar een eng ding. Maar na verloop van tijd durfde ik toch weer zelf mijn kooi uit te komen.

Ik wil NIET mee kayakken

Waar ik erg blij mee was, was dat ik niet mee hoefde te gaan kayakken. Leon en Mirjam hebben de Elfstedentocht per kayak gedaan. En ze hadden gedreigd dat ik mee moest.

Ja, mooi niet dus. Die Friese wateren zijn één natte koude bedoening; brrr. En ze hebben er nog buizerds ook, dus ik ga móói niet voorop die kayak zitten.

Zelfs dat nepbeest had hier geen zin in, die had zichzelf ruim van te voren ergens onder een bank verstopt.

 

En dit is dan mijn nieuwste hobby: autoracen. Leon's collega Theresia scheurt op allerlei circuits met haar BMW's. En T'race is wel een tof mens. Die wil ik wel sponsoren dus. Misschien mag ik dan wel eens een keer een rondje meerijden ? Of zou ik dan zo'n enge strakke vierpuntsgordel om moeten ?

T'race in blauwe BMW

Ach, waarschijnlijk zal dat wel meevallen. Behalve door mij, wordt ze namelijk ook nog gesponsord door een sauna; ik ga dus gewoon lekker zacht op zo'n rose handdoekje liggen.

Unofficial Fan Page

Leon's collega's vinden mij ook wel tof. Kijk eens wat ik van ze had gekregen !!!

Klein worteltje

Ik ben moe en wil uitrusten

Zo, en nu heb ik wel weer genoeg geschreven. Eerst maar weer eens lekker uitrusten.

Vorige Omhoog Volgende