2007/11  Paardebloem

Bekijk gastenboek
Teken gastenboek


Vorige Omhoog Volgende


November 2007

Afgelopen maanden is er weer heel wat gebeurd. Allereerst natuurlijk de uitslag van de bouwplaat wedstrijd. Dat was een beetje raar, maar uiteindelijk kwam Leon met een Best Things-cap thuis voor Mirjam. Ze vonden de Race-Smart wel héél leuk, dus vandaar de cap. En Mirjam heeft hem meteen geprobeerd in Canada. Hier kan je hem zien op de top van de Gros Morne. Overigens maar 806 m hoog, zoals je ziet.

Intussen heb ik het tijdens mijn vakantie bij Danko, Wieke, Ieme en Elvira heerlijk naar mijn zin gehad. Iedere dag knuffelen en paardebloemenblaadjes en andere lekkere hapjes. En op mijn laatste vakantiedag heeft Ieme nog kadootjes voor me gemaakt. Ik vind ze ingepakt zo leuk, dat ik dat maar zo heb gehouden.

En daarna kreeg ik nog m'n prijs voor de bouwplaat: een Meet & Greet met Theresia. Dat is echt een tof mens, op de foto kan je zien hoe ze me andijvie geeft!

O ja, en die rare bult lijkt toch een ontsteking te zijn geweest. Vorige week wat prut in m'n vacht, en de bult is nu helemaal weg. Nu nog weer wat extra eten om weer helemaal op krachten te komen, en ik ben weer de oude. Mmm, ik heb wel zin in wat boerenkool, Mirjam. Haal jij even?


Vorige Omhoog Volgende