2007/04  Logeren

Bekijk gastenboek
Teken gastenboek

Vorige Omhoog Volgende


April 2007

In maart gingen Leon en Mirjam een lang weekend naar Duitsland. En ik mocht toen gaan logeren bij mijn grote vriendinnen Ieme en Elvira. Die meiden vinden mij echt super cool !! En ik vind hun ook wel tof, want wt krijg ik een aandacht van ze.

Ieme aait

HAAAAAAAAA, Osama !!!!!

Ze weten inmiddels ook heel goed hoe je cavia's moet aaien, met z'n haren meestrijken, van voor naar achteren. En het onderscheid tussen voor- en achterkant is bij cavia's heel simpel: de voorkant is de kant waar sla en wortels spontaan verdwijnen.

 

Ook Elvira durft mij wel te aaien

En ik ben natuurlijk een ontzettend makkelijk beest: hoe meer aandacht, hoe beter. Zelfs dat ze af en toe een beetje in mijn oren gillen, vind ik prachtig. Want daarna word ik weer lekker verwend.

Wat Leon en Mirjam een klein nadeeltje vinden, is dat ik na zo'n logeerpartijtje, ook al is het maar een lang weekend, toch wat aangekomen ben. Misschien krijg ik toch te veel aandacht ?

En sla !

Ja, en dan is er natuurlijk ook nog allemaal nieuws over Theresia. Dit jaar racet Theresia niet alleen in de BMW E36, maar k nog in deze gave kleine zwarte Suzuki Swift.

Officile presentatie van de Suzuki

En van alle sponsoren heb ik wel de mooiste plek gekregen: op de koplamp. Zo val ik lekker nog meer op dan die andere sponsor: Kelly van webcamsex.nl.

O ja, en dan moet ik ng een andere sponsor noemen: BestThings.nl; die hebben een cavia in hun assortiment zitten: Gupi de robotcavia. Nou zeg !

De omroeper op Circuit Park Zandvoort vond het k geweldig: "Theresia Balk in de zwarte auto nummer 10 met de webcam...uhhh op de zijkant en de cavia op de koplamp".

H, dat ben ik dus (die cavia dus, niet de webcamgirls).

Osama in de bocht

Gaaf gezicht, h ?

Wieltje omhoog
Foto: Karin van autosportnews.nl

En deze foto van Theresia in actie vond ik wel heel erg gaaf. Ondanks dat collega-coureur Kevin hier nogal aso het gat dicht gooit. rijdt T'race gewoon stoer door. Die meid kan cht wel rijden !! Op zo'n moment ben je echt wel trots dat je haar sponsor bent (en niet die van Kevin).


Vorige Omhoog Volgende