2007/04  Feestje !

Bekijk gastenboek
Teken gastenboek


Vorige Omhoog Volgende


April 2007

Leon en Mirjam hadden een reden bedacht om een feestje te geven: ze zijn (bijna) 21 jaar bij elkaar (waarvan 15 jaar getrouwd). En natuurlijk is Mirjam ook nog 40 geworden, n ik woon 5 jaar bij ze. We hadden bedacht dat we dit wel in De Graanschuur konden vieren. Daar is ook altijd de nieuwjaarsreceptie van de buurtvereniging, reuze gezellig. Maja zorgde voor drankjes en hapjes, dus ik hoefde niet zo veel te regelen.

Lekkere dikke frieten

Miirjam heeft het naar haar zin

We hadden voor het eten de familie uitgenodigd, en een paar goede vrienden. Dit is Mirjam van Ron, die heeft 't zo te zien wel naar haar zin.  

Simon en Tamara Hanna en Anita doen varkentjes na, dat gaat ze wel goed af, h? Vooral als ze er ook nog geluiden bij maken.

Knor-knor

Klinkt als een doedelzak

Ik had ook de Beets Brothers gevraagd of ze wilden komen. Die kwamen ongeveer gelijk aan met allerlei vrienden en collega's van Leon en Mirjam. De Beets Brothers zorgden voor lekkere, gezellige swing, iedereen vond dat leuk.

En op de foto links kan je Aernout nog zien, die had zijn draailier meegenomen. Een heel bijzonder instrument, waarvan het geluid een beetje aan een doedelzak doet denken.

Swing

Tussen de bedrijven door waren er nog wat foto's op het scherm. Eerst de hele verzameling van Leon en Mirjam samen, en daarna foto's van allerlei vrienden, familie en kennissen. De foto links was de opening, die had namelijk de titel 'Aaarghhh' gekregen. Remco was er zelf ook, en hij kan nog steeds zo gek kijken. Iedereen kreeg de hele verzameling mee naar huis op een CD-tje. Er staan k hele leuke foto's van mij op (en die rare in de magnetron).

Beweeglijk type, die Bianca

Aaarghhh

Dank je wel voor je begrip

Verstopt achter de kado's

De volgende morgen hebben we een foto gemaakt van ons drietjes met alle kado's erbij. Wat je niet zo goed kan zien, is de enorme berg geld die Leon en Mirjam hebben gekregen.

Tekening van Ieme Ik had namelijk van tevoren nog een mailtje gestuurd, dat we graag geld willen hebben. Leon heeft namelijk een nieuwe lens nodig, zodat hij ng betere foto's kan maken van Theresia in haar raceauto. En we willen de familie Muis steunen bij hun projecten in Sri Lanka. Daar hebben we nu 500 Euro aan gegeven. Marian en Gerrit Muis vertelden dat ze sparen voor een nieuw project, het vervangen van vreselijk gammele WC's en een smerige wasvoorziening in een weeshuis voor 30 kinderen. Nou, dat past mooi bij Mirjam's hydrologische achtergrond, vonden we.

Sri Lanka

De tekening hier links heb ik van Ieme gekregen. Eigenlijk al toen ik laatst bij ze ging logeren, maar toen ik naar huis ging, was hij kwijt. Maar gelukkig hebben ze hem weer gevonden.


Vorige Omhoog Volgende