2007/07  De bouwplaat

Bekijk gastenboek
Teken gastenboek


Vorige Omhoog Volgende


Juli 2007
In juni waren we weer eens op vakantie geweest. Vooral Slowakije vond ik erg leuk. We waren in de Tatra, en daar hebben we marmotten gezien. Die beesten zijn een stuk groter dan ik! En dan klagen Leon en Mirjam dat k zwaar ben. Moeten ze eens proberen een marmot mee te sjouwen in een cavia-tasje.

En we hebben ook nog siezels gezien, een soort grondeekhoorns. Die waren erg grappig (en weer een stuk kleiner dan ik). Dat was bij een burcht in Spiss, een joekel van een ding is dat.

Toen we terug in Nederland kwamen, heeft n van mijn mede-sponsors van Theresia, Best Things, een leuke actie bedacht. Je kan een bouwplaat van de Suuz afdrukken, inkleuren en dan heb je je eigen auto. En het leuke is dat ik ook weer op de koplamp sta. Daar hebben ze vast nog wel wat werk in gestopt, want het is mijn logo en niet het plaatje dat in het echt op de koplamp staat. Kelly staat er trouwens niet op. Zou Best Things haar minder leuk vinden dan mij?

In ieder geval, Leon en Mirjam zijn een paar avondjes lekker aan het kleuren, knippen en plakken geweest. Leon heeft de auto netjes zwart gemaakt, zodat hij op de echte lijkt. Hiernaast kan je zien dat ik hem keur. Daarna hebben het autootje en ik lekker de andijvie opgegeten die in de kofferbak bleek te zitten. Er kan nog een hoop in zo'n Suuz!

Mirjam vond dat een Smart toch leuker is dan een Suzuki. Ze heeft de bouwplaat aangepast en er een Smart van gemaakt. Uiteraard geel, een echte Smart-kleur. Mirjam hoopt dat ze hiermee een prijs gaat winnen, want bij die bouwplaat zit nog een wedstrijd ook. Je kan kaartjes voor een race winnen, en dan maken ze een foto van jouw auto met de echte Suuz. Of je kan zo'n leuk shirt of petje winnen, uiteraard door T'race gesigneerd.

Ik heb mijn foto met Leon z'n auto wel ingestuurd, maar gezegd dat ik niet mee doe aan de wedstrijd. Dat autorijden (en dan helemaal naar Zandvoort) vind ik maar niks, en zo'n pet is veel te groot voor me.

T'race vindt Smarts maar niks, dus waarschijnlijk gaat Mirjam met haar inzending gn prijs winnen. Maar misschien kan ik T'race met de onderstaande video's ervan zien te overtuigen dat haar volgende auto ook maar een Smart moet worden.
Smart tegen Ferrari, wie zou er winnen ?

Smart GSX-R1000 op circuit

(en je houdt nog wat bagageruimte over, ook)

 


Vorige Omhoog Volgende